Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

God morgon världen!

Var så mega super duper trött igår så dey blev inga mer inspirerande inlägg ;)… Jag hade tänkt visa en sak jag beställt till Williams rum. Men nu bara för det så håller jag på den tills den kommer, kommer bli så sjukt snyggt kan jag säga! Så jäkla nöjd med att jag väntat med att köpa något, har varit så många gånger jag nästan tagit något för att just fylla upp rummet. Som sagt ni får se när det kommer istället :)

Igår kväll körde vi lite vinprovning inför nästa helgs festligheter, jag har nämligen inte riktigt bra koll vad som kan vara gott till en soppa. Men de vi testade igår blir nog inte något av dom till maten, det ena var förvisso ett bubbel och tanken var att ha det till efterrätten men det var way to sött för min smak! Det är nästan så att vi behöver köra en provning till för att hitta rätt…

Om en stund ska vi ge oss iväg till Taxinge slott och julmarknad, julstämningen är dock inte på topp i detta regnväder . För två år sedan när William föddes så låg det redan snö på marken och det var kallt ute, dagen vi åkte in för att föra William var det snöstorm på natten och det hade nog kommit 15 centimer snö när vi åkte in till BB… Jag vill ha SNÖ nu! Om inte det vore nog för att hitta julen så ska vi ha lite bak här hemma efter det, jag och Carro ska baka brödet till kalaset och muffins förhoppningsvis. Inser att tiden kanske blir lite knapp men vi kör på det som hinns med.Kommentera


nio − 5 =