Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Halsbränna it is

  Jag kom på efter lite sökande på internet att det är halsbränna jag har… Jag har aldrig haft det så därav min okunskap om just det. Men nu har jag läst på och nu ska jag försöka följa tipsen så mycket jag kan. Som ni förstår så natten varit sådär men det fungerade med att bulla upp kuddar bakom ryggen så jag satt mer upp för att sova. Så fortsätter på den linjen i hopp om att slippa mer dagar som igår.

  Vecka 36 går vi in i idag så det finns ju några veckor kvar att kämpa med det ;). Jag har ju i varje fall min älsklings William att skratta åt och hans upptåg.

  20120716-105006.jpg  Kommentera


  − fyra = 1