Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Händelserik kväll…

God kväll på er!

Sitter nu och pustar ut efter en ganska så märklig kväll, vi hade mys jag och alla barnen då pappa P hade sent möte… Allt var frid och fröjd och helt plötsligt ramlar Juno och har glaset i mun… Det börjar blöda och det är en rejäl glipa på insidan läppen, först så ser det ut som om det ska spricka igenom hela läppen därav ringde jag närakuten i Bromma och vi fick packa in oss alla i bilen för att kolla upp läppen. Väl där var det full fart på tösabiten, hon har inte gråtit en droppe heller sedan detta hände så det var inte för att hon verkade ha särskilt ont vi åkte in utan att jag ville säkerställa så det inte spricka krupit för långt ut på läppen. Det hade det inte så vi slapp att sy, en stor lättnad tycker jag. Inser nog att vi kommer sätta andan i halsen flertal gånger med henne men jag slipper gärna detta blodvite.

Nu sover nog snart alla barnen, det är William som trilskas och tycker att varför ska han sova nu… Vi ställde ju till det i hans rutiner med att bege oss mot Bromma halv åtta när han egentligen ska gå och lägga sig… Hoppas nu på en stilla och skön natt, för jag känner visst av den den bacillen igen…

_MG_3411Kommentera


2 − = ett