Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Hard Night…. Är det dags snart?

  Jag har haft en galet tuff natt, det började med att vi gick och lade oss låg och pratade en stund. Efter ett tag så började jag må galet illa och det kändes som om myran tryckte upp sig rejält mot lungor och magsäcken så jag stämde mig upp. Men då började det tryckas på nedåt och magen var totalt stenhård och jag tror faktiskt det kom ett par rejäla värkar men efter ett tag lade sig smärtan men jag hade kvar illamående så efter trettio minuter uppe så spydde jag som en kalv i en kvart men när det väl lagt sig och myran och magen lugnat sig så kunde jag gå och lägga mig igen. Bullade upp med kuddar så jag nästan satt upp och sov resten av natten vågade inte riskera att börja må illa igen. Så efter det har jag mått bra men hela min kropp är helt sänkt känns det som och jag är öm i ljumskar och under magen… Så kanske är det snart dags för myran att komma ut? Hon kan dock hålla sig i magen tills vi kommer hem tycker jag då det medför en massa saker som måste fixas innan vi kan åka hem med henne härifrån i så fall… Så idag får jag inte lov att göra något här mer än sitta och ligga där jag nu vill… Så dagen kommer bli lång för mig kan jag säga, missade ju helt att jag kunde haft med mig en bok hit så jag har inget att läsa. Internet fungerar bara i köket så jag kan inte surfa runt på datorn heller mer än just i köket. Men där vill jag inte sitta hela dagen…

  Så har ni några tips på vad man kan hitta på när man inte får lov att göra något för någon?

  20120708-121838.jpg  Kommentera


  6 − två =