Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hemma igen

Inskolningsdag 2: Det gick lika bra som igår och idag satt vi i deras personalrum medans William var själv med fröken och några barn. I morgon är tanken att han ska vara själv till lunch och äta lunch med dom också så vi får väl se hur det går, han hade tydligen frågat några gånger efter mig. Men jag sa det till dom att han är ganska lätt att få på andra tankar så förhoppningsvis blir det inte några större problem.

Vi åkte sedan in till förlossningen och där konstaterades att det inte var något vatten som gått än, utan att det högst troligen var sista delen av slemproppen som kommit i natt och den kunde tydligen te sig som en mer vätskeliknande avgång? Dom kollade hjärtljud och mina värkfrekvenser och konstaterade att jag har kraftiga verkar var tionde minut ungefär och att det är ett bra tecken på att det går framåt i varje fall. Så nu är det verkligen bara att vänta och att hoppas att värkarna fortsätter komma med samma kraft men tätare. Så myran kommer nog i varje fall inte stanna där inne för evigt ;). Ska ta oss en promenad i eftermiddag igen då min kropp fortfarande känns som igår så det är bara att hoppas på att det inte blir allt för långdraget.

IMG_1307Kommentera


2 − = noll