Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Hundmat som snacks…

  Det verkar William tycka om i varje fall, han har tagit detta goda snacks vid två tillfällen och han suger på dom och kniper ihop munnen som om han vet att han inte får ha den men han vill verkligen ha kvar den… När jag väl får ut den så blir han jätte ledsen! Lite jobbigt att hans favorit är hundmat lixom ;)… Skämt och sido, personligen tycker jag det verkar skit äckligt men det är svårt att ha uppsikt över varenda liten smula vovvarna spiller ut på golvet. Jag har dessutom inte hunnit dammsuga än idag så det är inte konstigt att han hittade någon liten munsbit kvar av den fina hundmaten…

  hundmat

  Har ni några djur som ni får hålla under uppsikt när ni fått bebis som mer än gärna smakar på ALLT som ligger på golvet?  2 kommentarer på inlägget “Hundmat som snacks…”

  • Anne skrev 12 september, 2011 10:59

   Vi har samma problem med kattmaten här hemma, Milia verkar också tycka det är gott :/
   Ja våra små verkar vara VÄLDIGT lika på alla sätt och vis. Jag känner igen mig i nästan allt du skriver. Hoppas vi får bättre nätter snart, jag känner mig helt slut jag med.
   Kram till er med.

  • Michelle & GirlZen skrev 12 september, 2011 11:01

   Vi har en en hund men den lämnar inte kvar en smula på golvet, värre är det med kattmaten :)

   Hoppas verkligen inte att det hör till det kvinnliga släktet att vara sådana när barnens pappa hittat någon ny, men har ingen erfarenhet av det och om den dagen kommer hoppas jag verkligen att jag kan tackla det bättre än så.

   Tror hon har svårt att erkänna för sig själv och för alla andra att barnet/barnen trivs bättre och har det bättre hos deras Pappa. Men visst är det hemskt.

   Det värsta är att hon alltid kommer att vara där med sina ideer och påhitt. Som en flis i fingret som man aldrig får bort…

   Kram på dej fina ♥

  Kommentera


  − 4 = fyra