Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inga ursäkter

I kväll är det dags! Jag ska ut och springa mina första meter på jag vet inte hur länge, jag har haft ont i halsen fram och tillbaka de senaste veckorna men idag känner jag inget så nu finns det inga ursäkter längre. Min tanke är att komma ut två gånger i veckan och springa samt göra armhävningar, plankan och lite utfall efter löpningen. Målet med allt detta är så klart att känna sig frisk och stark men också gå ner några överflödiga kilon samt att springa Midnattsloppet nästa augusti med Caroline. Jag sprang det loppet för ett par år sedan nu och då sprang jag på några minuter bättre en, en timma så det är mitt mål att slå.

Tänk att man hittar ursäkter för det mesta när det kommer till lite mer ”jobbiga” saker… Inte för att det egentligen är speciellt jobbigt men det är helt klart lättare att hitta en ursäkt till varför man ska sitta kvar i soffan en att ge sig ut på en PW eller en löprunda. Jag har det dessutom så förspänt att det står en crosstrainer nere i källaren men inte ens DEN behagar jag ställa mig på emellanåt…. Så nu får det ske en seriös skärpning ifrån min sida så ni vet! Så nu kommer det kanske bli lite mer träningssnack i den här bloggen med, för det tycker jag var och varannan blogg handlar om ;)…

Så jag följer ”trenden” med att börja träna och och fota mig i snygga träningskläder, vad säger ni om det?

IMG_0204 IMG_0202Kommentera


sju × = 21