Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inte så mycket annat…

Dagen handlar mestadels att ha en mysig födelsedag och att Juno känner att vi fixar lite extra bara för henne, och en så länge tror jag att hon upplever det. Hon har lekt en massa med sina nya presenter, vi har en kille här hemma som jag tror blev lite avundsjuk på några av dom så vi har fått rett ut några bråk. Dock så verkar det som om dom hittat de saker han får låna nu och inte och då går det helt ok.

Pappa P gick bananas på tårtor igår, först köpte han en choklad tårta med nötbotten… För det första så är inte Juno något större fan av choklad, men den var dessutom väldigt vuxen i sin smak… Så till kaffet är den skitgod, så för att kompensera den så köpte han även en supergod prinsesstårta som också den blev i modell större så vi har tårta för hela helgen plus några dagar till misstänker jag… Det är väl kanske så det ska vara när ens tvååring fyller år ;).

Har fotat en hel del, så ni kommer få se en summering på dagen ikväll, så har vi fått med alla delar dessutom och inte bara den morgontrötta Juno som inte ville vakna. Utan den glada tjejen som insåg att paketen var till henne.

DSC02060_2Kommentera


5 × sju =