Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag är med i en Fotoskola

Halloj,

Jag är med och följer en fotoskola så jag ska kunna ta riktigt bra bilder här om tio veckor, ja så länge kommer vi få tipps och råd av en bloggerska vid namn Josefin. Hon ligger bakom bligen Happy Days och om ni inte redan läst hennes blogg så tycker jag ni ska gå in där. Hon är en oerhört duktig fotograf och jag inspireras alltid av hennes bilder. Om ni spanar in hennes bröllops flik så ska ni få se, dessutom var hon sin egna fotograf. Känn på den ;)!

Vi har i varje fall fått en uppgift och det var att fotografera en motiv i olika perspektiv. så här kommer mina bilder.

IMG_5869

IMG_5867

IMG_5868

Bilden är inte helt hundra då fokus skulle vara på barren och det ser jag nu att det inte är… Det dumma var att jag tog en bild av varje så jag hade inga att välja på….Kommentera


7 + fyra =