Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag och sjuklingen…

Han vägrar verkligen sova och det är bara hos mig han är nöjd, lillfisen är väldigt mammig om man säger så! Jag suktar efter solen men konstigt nog så har jag ingen stress efter att vara ute. Man blir en helt annan människa när man ska ta hand om sitt barn. Det går verkligen  före allt, jag skulle behöva duscha har inte gjort det på allt för många dagar. Men vad gör det om hundra år lixom ;)

Bild 2011-06-04 kl. 11.17 #3En kommentar på inlägget “Jag och sjuklingen…”

 • Jannie skrev 6 juni, 2011 08:32

  Finaste ni!
  Klockrent inlägg!Kunde inte hålla med dig mer!
  Man är verkligen en helt annan människa numera…
  Men ibland önskar man allt att man kunde få steka lite lite till!ha ha ha
  hoppas lilleman mår bättre idag!KRAMILIKRAM

Kommentera


9 − = två