Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag ser det snöar!! wiiii

God morgon!

Som vanligt har man varit väldans effektiv nu på morgonen då man inte sover så jätte länge… Frukosten är äten och inplockad, skickat iväg alla så nu är det tyst och stilla. Hundarna ligger och sover efter morgonens bus stund och jag har lyckats få in föräldrarpenningsanmälan till försäkringskassan. Så ja det har gått undan här….. Jag har fortfarande inte fått någon status eller pengar från försäkringskassan angående min sjukskrivning, vilket suger jätte hårt. Tänk att det snart har gått tre månader och jag har inte fått ett öre från dom, inte heller hör ett hej hej ursäkta att det tar så lång tid men hoppas du har någon som fixar dina räkningar! SKANDAL är fan ordet!

Det har snöat här på morgonen, jätte mysigt inte för att det hat vräkt ner utan det har singlat lite flingor bara. Gick igenom adventssakerna som fanns, och dom lysde med sin frånvaro. Jag jag har en masssa julsaker men jag har inga adventsaker……men så är det….Julsakerna ska jag se till att hämta så snart som möjligt.

Jag såg 24 timmar igår med Maria Montezami och Anna Book, båda verkar ju ur gulliga som personer. Detvar bra att se Maria i ett annat program än Hollywood fruar,för hon är ju faktiskt mycket mer skarp än vad man får uppfattningen där. Så numera så tycker jag hon är dödskön!! Gillar henne skarpt! Haha det roligaste dom sa igår var att dom skulle storhandla på Louis Vitton, jobbigt för dom!! Dom hade ju typ alla väskor redan!!

Bild lånad av www.tv3.se

Bild lånad av www.tv3.se

Nu ska jag fortsätta läsa min bok Att möta förlossningssmärta. Den är faktiskt väldigt bra, får mycket tips på hur man ska tänka så man inte låser sig i allt det som gör ont. Så läs den om ni behöver lite pepping inför eran förlossning! =)

Later!3 kommentarer på inlägget “Jag ser det snöar!! wiiii”

 • rosvgen skrev 18 november, 2010 09:33

  Ska lägga bokens titel på minnet!
  Tack för tipset :)
  Tjiing

 • mymiracle skrev 18 november, 2010 09:58

  Hej honey!

  Ja här är massa snö, Splif tycker det är världens party! :) Rymde 7 imorse så jag fick löpa kvarteret runt i pyamasbyxor ha ha!

  Hon verkar ligga kvar på tvären – YES… Magen blir inte lite bred! Ha ha, drömde dessutom att jag gjorde kejsarsnitt inatt – och ut kom en pojke! Anmälde oss till Annas Profylax idag, så hoppas fasen vi får vänt henne tills januari!

  Förresten, jag och Simon åker till Skåne över helgen, så middag inställd! ”Simon spontanitetens herre”!

  Puss

 • mymiracle skrev 18 november, 2010 11:58

  Glöggkväll låter splendid! Vi är alltid på! :) Det är väl delvis lille grabben i din mage som får avgöra när det blir ;) Men vi kan ju sikta på veckan innan Lucia kanske? Eller veckan efter (för din skull?!) Eller ja, inte vet jag, har ju aldrig fött barn så vet inte hur snabbt man är på benen liksom?!

  Vi ska åka till Argentina och LA redan i slutet april början maj som vi planerat och Simmes syrra var i Turkiet med sin lilla när hon bara var 2 månader och nu är hon i LA, 3 månader! Så förutsatt att allt är bra med bebisen så är det inga problem! Så länge man åker till civiliserade platser kan man ju alltid få hjälp där om nåt skulle hända! Så du och jag och bebisarna till London i vår tycker jag vi spikar, gubbarna kan stanna hemma tycker jag he he ;)

Kommentera


− 2 = fyra