Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kan vara på G nu….

Hej på er!

Ja nu börjar det kännas i magen i varje fall och det känns inte som förrut :) Vågar dock inte hoppas på något då jag lästatt det kan ta sin lilla tid tills allt sätter igång på riktigt. Det enda som känns lite obehagligt i allt är att det trycker och spänner väldigt mycket på höger sida under bröstet men jag anntar att det är som det ska.Den andra värken är inte lika jobbig att hantera…. Men men vi får väl se gått folk!

Tvättat lite idag med så det känns skönt att jag gjort något och inte bara legat, åt lite lunch för några timmar sedan… Ingen lyxlunch men jag äter vad som finns :). Nu sitter jag i sängen och försöker hitta en sjön ställning som inte är för jobbig, hundarna ligger och susar bredvid….Dom är allt bra söta!

Ikväll är det planerad Taco kväll, det ska bli super gått. Älskar verkligen den maten, man krafsar ihop allt i en röra sen så äter man det med natcho chips!!Mumms, måste komma ihåg att köpa mer julmust med för den är helt slut nu och det går ju inte!! Haha faktiskt  det bästa som finns att dricka just nu!

Tänkte bara uppdatera lite på läget :)

Hörs lite senare!!En kommentar på inlägget “Kan vara på G nu….”

  • Ellie skrev 18 november, 2010 15:01

    Hoppas den lille kommer snart! Lycka till KRAAAAM

Kommentera


sex − 6 =