Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Krax krax

Dagen blev inte riktigt som planerat kan man säga… När jag skulle sätta mig i bilen för att åka mot föris så fanns det ingen bilnyckel att tillgå… Pappa P hade den så lägligt i sin jacka…. Det kändes mindre kul att klä av barnen igen och förklara för William att det blir inget idag, han gillar att gå dit så det var lite av en besvikelse. Så för mig var det bara att sätta på mig lekbyxorna och efter ett tag så var han nöjd och glad igen, vilket kändes väldigt skönt.

Så jag sitter och försöker planera lite för kommande månaden, för visst händer det en del roliga saker denna januari månad.  Det är kickoff med meandi som går av stapeln här uppe i Stockholm där också du är välkommen till om du vill bli säljare, känner du att det är något som vore intressant så kan du kolla mer HÄR och HÄR. Loppi har även dom sitt första event nu i januari så det har jag att se fram mot. I februari väntar ett lyxigt bloggevent, med en massa sköna brudar (hoppas bara på att pappa P hunnit komma hem till det sistnämnda….).

Bjuder på ett härligt sommarminne ifrån Hven.

IMG_9220

 Kommentera


+ tre = 9