Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kväll 1 avklarad

Första kvällen/natten avklarad! Jag var helt slut igår så när barnen hade somnat så gjorde jag i ordning mig och kröp ner under täcket för att kolla några avsnitt av Suits, en ganska trevlig och lättsam serie. Kanske inte den bästa jag sett, den har inte heller ett tvångsbegär om att man måste se mer avsnitt tyvärr.

Idag ska jag till jobbet, måste ju säga hej till min kollega så han inte glömt hur jag ser ut ;). Rensa mailkorgen samt lite saker som ligger kvar sedan förra veckan. Men hoppas på att det går fort. Har faktiskt jobbat trotts att jag varit sjuk så jag ligger inte så efter.

Loppi hade sitt Baby & Gravid event igår, jag tittade in en snabb sväng och kände väl att jag var lite malplacerad på något sätt. Kanske är det så att dessa babyprylarna inte är av så stort intresse längre. Lekmer hade en barnvagnswalk i varje fall och den var kul att se, massa spännande barnvagnar att klämma och känna på. Dessutom kunde man vinna några av dom, tyvärr hann jag inte med det då jag hade ett möte med köksfirman så nu är alla ändringar klara. Känns skönt, nu är det på G helt enkelt, bara vitvarorna vi ska bestämma nu. Men har en ganska bra bild av det, ska ta in en till offert på ett ställe för att sedan bestämma för vem som får leverera dom. Jag kommer helt enkelt få ta en del beslut de kommande dagarna.

Frukost bild, mysigt att ha mycket tid med mina älsklingar!

20140311-062558.jpgKommentera


åtta − 2 =