Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Läsar fråga!

Fick en fråga ifrån en läsare här idag, jag försökte svar på din mailadress men fick tillbaka att den inte gick att maila på så här kommer ett litet svar istället. =)

Hej! Jag väntar vårt andra barn som är beräknad att komma i Oktober. Vi har en dotter på 1 år och 3 månader sen tidigare.
Ska jag köpa en sykonvagn? Vilken isånnafall? Vi har en brio go som dottern åker i nu.
Tacksam om svar!
Kram!

Ska jag vara ärlig så blir jag lite jävig i frågan om syskonvagn då jag för det första inte testat någon annan en just Bugaboo Donkey, och för det andra så tror jag att det är den bästa syskonvagnen på marknaden oavsett om jag testat någon annan eller ej. Så mitt svar till dig är Donkeyn, men det beror ju såklart på vad man är beredd på att lägga för kostnad på en ny vagn osv. Det finns garanterat andra syskonvagnar som är bra nog egentligen, till en billigare prislapp. För det är väl det ända, den är ganska dyr. Du kan ifs säkert hitta någon på blocket som är i väldigt gott skick, för andrahandsmarknaden på de vagnarna verkar vara bra.

Fördelen med Donkeyn är att man kan ha den som enkelvagn om man vill, så man behöver ju aldrig släpa runt på en dubbelvagn om man bara har ett barn med sig, vilket jag uppskattade under min mammaledighet med Juno. Nu är situationen annorlunda då jag bara kommer ha ett barn hemma och de andra två kommer vara på dagis några timmar varje dag. Då kände jag att vi kunde ha en enkelvagn också, då Juno fortfarande sover middag i sin vagn. Så ”hennes” vagn blir kvar på dagis med henne.

Så kort och gott så ger jag tipset på Bogaboo Donkeyn, men om du vill kolla på andra alternativ så tror jag Anna som driver en blogg om bara barnvagnar har lite för och nackdelar på olika. Hennes blogg hittar du HÄR

Hoppas du fått lite svar och att du kanske kan få någon hjälp av det, men det är en djungel och alla har olika behov såklart.

Kram till dig och det är alltid kul när ni frågar saker!!!

02_BUGABOO_DONKEY_duo-610x814Kommentera


− 8 = noll