Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lekmer invigning

Har ju helt missat att få upp detta inlägg, satt ovh skrev det i fredags om som ni vet kom det lite annat i vägen, så som ambulansbesök och andra ”roligheter”….

Lekmer öppnade som sagt sin fysiska butik i lördags i Barkaby och jag tror det kommer göra succé. Som jag skrev tidigare så känner jag att det saknas någon barnbutik och jag lovar att denna täcker det mesta. Det finnas i stort sätt allt du kan hitta på nätet men du kan klämma och känna på sakerna och det tycker jag alltid är kul.

I torsdags var jag och ett gäng andra bloggerskor, press och leverantörer inbjudna till VIP öppningen av butiken, det bjöds på en massa godsaker och en härlig blandning folk. Tillsammans med detta också några super erbjudande och kvällen blev super lyckad. Det fanns en outlet hörna som sålde ut saker för en sjukt billig peng, men jag missade den på något sätt och när jag var på G så var ju allt såklart slut. Detta kommer även finnas till för alla som kommer dit så vill man hitta några extra kap där så rekommendera jag den hörnan.

Butiken var fantastiskt fint och den var uppbyggd på samma sätt som webbshoppen med moln på väggarna och jag tycker de fått uppbyggnaden att följa ett mönster och flöde, med andra ord kändes det inte rörigt. Det var en härlig blandning av barn och baby artiklar tillsammans med leksaker. Jag måste också berätta att det fanns en hörna för kidsen att spela och leka med leksaker, toppen för oss föräldrar som har barn som inte sitter still i någon vagn.

20140415-174336.jpg

20140415-174409.jpg

20140415-174418.jpg

20140415-174515.jpgKommentera


4 × nio =