Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lektält

Miniroom.se har så himla fina saker till barn, skulle kunna tänka mig det mesta på deras hemsida både till myran och Juno. Så urbota söta saker så man smäller av alltså. Det senaste dom fått in är ett lektält som Juno ska få till sitt rum, har länge funderat på ett så det passade sig väldigt bra att det är en av deras nyheter i webshopen. Man kan förbeställa ett nu men leveransen sker i oktober, och det är ju perfekt när hösten bankar på dörren och man är mer inne en ute. Det finns i lite olika varianter och färger. Dessutom finns det matchande förvaringskorg som ser perfekt ut för gosedjur och andra mjuka saker som annars sprids kring rummet.

Dessutom så får man mer lust till att fixa inomhus en att vara ute i solen och gotta så fort man får chansen, för som det ser ut nu så gör man alla måsten inomhus så lite som möjligt. Dammsuga till exempel är något som görs för sällan här hemma just nu, men är det sommar, sol och varmt så är det.

lektält miniroom

2439Kommentera


8 + sex =