Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lite förändring hos Juno

Hej på er!

Börjar man fundera på inredning så är det lätt att spinna vidare. Hamnade i Junos rum nu igen, det är nämligen lite kalt där inne nu känner jag och det börjar ju plocka på med leksaker inne hos henne också. Jag och pappa P är dessutom så less på det skötbordet vi har då det bara dammar igen och ordningen är omöjlig att hålla då det är två hyllplan som man använder sig av. BRIO i all ära men just detta skötbord är inte ett av de bästa så kan vi säga. Så jag funderar faktiskt på att sälja det och köpa ett nytt, har hittat ett man kan ha när man inte behöver skötbord längre dessutom och det är ju alltid praktiskt. Försöker också titta på lite roligare förvaring inne hos henne då allt är in en korg idag kan det vara läge att dela upp lega och sådant just för att hon ska kunna hitta allt när hon vill leka.

Det börjar bli dags att lillsnäckan får sig ett eget litet bord, och detta ifrån Kids Concept är ju bara för gulligt. Förvaringen är Rice och lego allt för att få lite variation. Allt har jag hittat på Lekmer, så nu ska jag se om jag får sålt mitt skötbord för att kunna köpa detta finna som jag tror har en längre livslängd, eller vad tror ni?

troll-mika-skotbyra-vit

troll – skötbyra 

kids-concept-prinsessa-bord-stolar-paket

rice-forvaringshus-stor-rosa-brun

lego-rund-forvaring-1-mellanrosaKommentera


8 − = tre