Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Liten har blivit större

Igår så bestämde vi för att göra en rockad i barnens rum. Juno har vi märkt somnar bättre i vanlig säng en sin spjälsäng och William har vi funderat ett tag på vilken säng han ska ha. Men en så länge har han bara en 90 cm säng på ben. Det kommer bli någon form av sängstomme till honom när jag hittat en jag vill ha. Till aka till Junos rum hon fick med andra ord den säng William haft och älskat nu i två år, det var något motvilligt han gav upp den kan jag säga men efter ett tag gick det bra.

Det blev verkligen skillnad i hennes rum nu, vi flyttade också skötbordet då det tar sådan plats. Så numer har vi det i myrans rum. Där är dock fortfarande kaos då jag NG Baby inte fixat till de saknade delarna till garderob eller säng… Så det är smått kaos där inne kan man säga. Bara med att ta bort det och möblera på ett annat sätt har hon nu en massa lekyta, skulle behöva rensa bland alla saker men det får bli när vädret blir sämre igen.

20140707-101459-36899168.jpg

20140707-101458-36898839.jpgEn kommentar på inlägget “Liten har blivit större”

  • Lina skrev 7 juli, 2014 20:13

    Vill ni ha säng med förvaring kan jag verkligen rekommendera Micki. Deras 90 säng med tre lådor under är vi riktig nöjda med. Blev dock med ribbotten och vanlig madrass för att få det snyggt men det funkar… Lycka till, vi letade i typ ett år

Kommentera


+ två = 6