Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Loppi Food & Lifestyle på Birka

Vill börja med att tacka Loppi för ett trevligt event, samt att dom hade denna gång bytt lokal till Birkas Lounge vilket kändes som ett jätte lyft. Det var fräsch luftigt och man upplevde att det fanns mer plats att röra sig på, vilket inte alltid har varit fallet tyvärr.

Vi blev inspirerade av bland annat Oscar Jöback som pratade om vikten av att vilja själv och att man styr sitt liv, träning och allt som har med det att göra själv. Blev positivt överraskad av hans tänk och sätt och det var något jag kommer ta med mig framåt i min träning.

John Opsal grundaren till Supernatur (super Food) pratade om sin tro och filosofi inom träning och hälsa. Vi fick även hans egna bok i den underbara Goodibagen, så får blir att bläddra i den för att se hur jag kan få in mer nyttigheter i kosten.

OBH Nordica i samarbete med Hela Sverige Bakar vinnaren Carolina Ahlqvist var också på plats, dom visade upp sin köksassisten Hercules och vad den har för egenskaper. Jag gillade att den var sådär tyst när man satte på den, dessutom har den kommit i en super snygg färg. Jag har ju dock redan en köksassisten men jag är desto mer sugen på blender som man kan. Göra smoothies på och samtidigt få den i en bra behållare.

Vi fick också reda på en hemligthet just på tal om OBH Nordica, att Hela Sverige Bakat blir Hela Kändis Sverige bakar, om ni är sugna så på att titta trailern så finns den HÄR

Efter alla presentationer så var det dags för mingel och lite chans till tävlingar. Som jag skrev innan så är jag lite sugen på OBH nordicas produkter så där ska jag tävla och hålla tummarna för att jag kanske blir en av de lyckliga vinnarna. Som alltid på dess event så träffade jag en massa mysiga bloggkompisar så det blev en hel del tjöt också kan jag säga!

Här kommer lite bilder ifrån dagen och jag har lånat några av Jenny (Deer), då jag fortfarande inte köpt mig en ny kamera.

20140427-072924.jpg

20140427-072932.jpg

20140427-072944.jpg

20140427-072952.jpg

20140427-073001.jpg

20140427-073008.jpg

20140427-073043.jpgKommentera


− 3 = fyra