Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Må bra 2013 – nå mål

Kommer ni ihåg här om dagen när jag pratade om träning? Jag skulle i varje fall görs en motivationstavla till mig och pappa P. Det har jag gjort men den har också utvecklats en del, tanken var att det bara skulle vara fokus träning och hälsa men medans jag satt där och pyssla så blev det istället en motivations tavla för 2013 och det innefattar lite av varje. Tanken är att pappa P ska få lägga till några saker han med om han vill annars kommer jag nog fylla den ganska snart.

Tanken är att det inte bara är mål jag måste uppnå i år utan saker som ligger i framtiden. Även drömmar är med som en inspiration, sedan finns det konkreta mål som träningen och kosten. Min tanke är om man nu vill göra saker under ett år så måste det finnas en plats att gå till för att just komma ihåg vad du vill och kanske för att just komma till ett visst ställe så krävs det lite jobb innan.

Ni förstår säkert, här är min motivationstavla för att må bra 2013. Ni kommer se fortsättning på detta när jag fått upp den i relaxrummet.

20130125-122837.jpg

Det skall in mer träningsövningar, här ska nämligen mamma kroppen försvinna. Vikten är som den ska nu ska mage och rumpa komma i form!Kommentera


1 + fem =