Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Måndag och hemma med sjuka barn

Oj vad denna sjuksnurra snurrar på, under eftermiddagen igår så drog också Tindra på sig kräksjukan, toppen kände jag då! Insåg ganska snabbt att det kommer bli jag som håller mig hemma som idag. De har inte haft några tråkigheter under natten så det är påväg åt rätt håll och det är skönt.

Är såklart super rädd att de små ska åka på det igen, men en så länge inga tecken vilken känns bra. Vi försökte verkligen sanera badrummen då fort någon varit där och jag köpte också med mig handsprit hem när jag var i affären. Så snälla ni håll tummarna för att inte någon av oss andra blir drabbade.

Hur ser veckan ut för er? Vi har sportlovsvecka här och planerar att åka skidor i slutet av veckan. Så ifrån Onsdag så drar vi till Sunne och myser allihop. Ska bli kul och se om William gillar det där med skidor. Vi valde just Sunne för att barnen kan sköta sig själva i backarna och vi kan hjälpa de mindre barnen så det blir roligt för oss alla. Tills dess ska vi såklart försöka bli friska och jag hoppad på att vi kan åka!

Det börjar bli hög tid att få upp de små barnen, tänkte att de fick gå till dagis idag så jag kan jobba en del. Känns skönt inför kommande lediga dagar.

20140224-070737.jpgKommentera


× sex = 24