Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Midsommar helgen till ända

  Ligger fortfarande i sängen och kollar på regnet som öser ned utanför fönstret dessutom blåser det som aldrig förr. Jaha då var det höst då eller?;) Det får vi väl inte hoppas på men man kan verkligen undra hur det kan bli så kallt bara på en natt… Halv tio är det dags för BM och då ska vi se så jag sköter mig och att myran sköter sig framför allt, hon har rört på sig här på morgonen så vaken är hon i varje fall. Ebba ligger och värmer magen just nu, ganska skönt faktiskt dessutom gör hon så att myran slutar möblera om där inne.

  20120625-074024.jpg

  20120625-074050.jpg

  Midsommarhelgen är över och det innebär ju bara att det är semester kvar, snacka om att sommaren är kort ändå. Jag börjar dessutom få lite resfeber, brukar inte tänka så mycket på sådant annars faktiskt men nu ät det ändå lite pirrigt. Försöker komma på saker som jag måste ha med mig i fall att myran vill bestämma sig för att dyka upp, dessutom ska det ju flygas så behöver ju strumpor till det.

  • BM papper
  • Försäkringskassans kort
  • Stödstrumpor

  Är det något mer som jag måste ha med mig? Jag tänker såhär nämligen, att det kommer inte ske så därför känns det onödigt att ta med något klädesplagg och så för det finns ju alltid att köpa där nere. Samma sak med mig att allt finns att handla till mig med om det skulle ske något oförutsett.  Kommentera


  6 + fyra =