Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min skatt 5 månader idag!

Ja det är ett faktum, tiden går som tåget!! Det var ju igår lilleman kom till oss? Helt plötsligt är han 5 månader och han lär sig nya saker varje dag! Han älskar att sitta framför spegeln och ha en konversation med sig själv, det verkar som om han får bäst svar då ;). Smaka på allt är också en stor favorit, eller tugga frenetiskt. Han vill vara med hela tiden och han sitter hellre än ligger….Mamma är stolt och glad för jag har världens bästa mini person! Älskar dig över allt annat!

William 5 månader 23 kommentarer på inlägget “Min skatt 5 månader idag!”

 • Jannie skrev 3 maj, 2011 13:27

  Åååå lilla gosingen då!Eller ja…Stora gosingen nu då!hi hi hi
  Massor av grattis till världens finaste William!
  O klart man hellre vill sitta än o ligga ner.Taket har de ju stirrat på i ett antal månader…ha ha ha
  Underbara bilder!

  Du är för skön!Jag menar verkligen att jag är en katastrof i köket!O med det sagt,så innebär det att jag inte ens vet VAD jag ska baka.Vilket är lätt o vilket är inte det liksom??Recept är som gåtor för mig.O så mycket grejer som man inte har hemma,när man väl ska göra något…ha ha ha Så har du något som en 5 åring klarar av??
  Dr alban bollar har ju tom jag lyckats med!
  Puss o kram på dig finaste

 • MariaTheres skrev 3 maj, 2011 13:34

  Grattis! :)

  Visst är det häftigt?! Signe blir för sjutton ett helt år nästa månad! Det känns hur overkligt som helst.

 • jenn skrev 3 maj, 2011 15:10

  Grattis William! Tiden går fort! Milian är snart 3,5 månader. Guuud alltså! Man hinner knappt med.
  Nespresso maskinen är super, vi har den med ”inbyggd” mjölkskummare. Så alla Cappucinona blir super! Den heter CitiZ&milk D120 Silver : ) Suuuper! Värt alla pengar. Tråkiga med den är typ att du måste beställa kapslarna via internet (deras hemsida) – men å andra sidan så känns det lyxigare än om de skulle varit tillgängliga i alla butiker.

  Kram!

Kommentera


4 × = trettio två