Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Myssss!

Nu har jag fått det lite mys här hemma, då kan jag slappna av lite mer i varje fall. Känns som lite piff kvar men ändå ;).  Ska snart åka till affären och inhandla allt till kvällen, och sen har mamma lovat att laga mat och vi ska gå ut och gå med hundarna i snön och i mörkret!! Der ska bli lite mysigt, få lite frisk luft med då jag inte varit ute på hela dagen. Ska försöka gå en rask promenix så magen börjar sätta igång…. Har fått tippset recinolja idag, men vet inte om jag vågar prova det,känns lite läskigt. Men jag läste lite om det och anledningen till att förlossningen startar med det är för man blir dålig i magen och det gör att livmodern börjar jobba, så jag kom på den brilianta idén att katrinplommon har ju samma effekt…. så det ska jag köpa i affären!!

Mamma har namnsdag med, så ska köpa nåt som via kan fika på till kvällen…..Hoppas hon inte läser här innan jag åker ;).

IMG_1271

IMG_1272En kommentar på inlägget “Myssss!”

  • Lina skrev 25 november, 2010 21:54

    Det sägs att sex sätter igång det hela. En gynekolog vi var på ett tidigt ultraljud hos, sa att han rekommenderade sex från v 37 och framåt, eftersom sperman påverkar livmoderhalsen. Det du ;) hihi! Kram

Kommentera


sex − 4 =