Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Någon som kan hjälpa mig?

Jag har  lite funderingar kring det här med amnings BH, jag har inte köpt någon än för vad ska man ha för storlek? Jag vet ju inte hur mycket brösten ökar i storlek när jag fött? Ni som har fått barn och vet på ett ungefär i vilken storlek man ska lägga sig på får gärna dela med sig av den erfarenheten =)

amnings bh vit 2

amnings bh svart3 kommentarer på inlägget “Någon som kan hjälpa mig?”

 • systeryster skrev 19 november, 2010 13:53

  Hej!

  Vad mina erfarenheter säger så ska man ha samma storlek som man har annars. Det är ju en amningsbh och den är då tilltagen i storleken.
  Jag kommer ihåg att jag vara iväg och köpte bh när vi åkte från BB och jag tyckte ju jag hade gigantiska bröst (det har man de första dagarna) så jag slog på stort ;-). köpte nog C eller D-kupa…. växte ur den ganska snabbt….
  Så hellre att det sitter åt lite de första dagarna, brösten lugnar sig som sagt efter ngr dagar.

  Puss o kram <3

 • rosvgen skrev 19 november, 2010 14:26

  Vi fungerar juh alla olika kroppsligt men när jag talat med min egen familj så har jag fått rådet att köpa en amningsbh så tätt inpå själva förlossningen som möjligt!
  Erfarenheten hos mina närmaste var att dom blev en hel storlek större, vart efter amningen kom igång ordentligt ökade dom lite till och när den minskade ja då..
  Självklart sitter dom lite olika innan och efter amning, konstigt vore det juh annars.

  Var tydligen smidigt med en skön balconette bh också, då det går att knäppa upp ett band vid amningen.
  Jag tror att det är bra att se till sina egna gener för att få en bild av hur det kan bli för en själv :)

  Det här ämnet är något jag själv ägnat en och annan tanke på, jag vill inte lägga för mycket pengar på detta så det kommer bli några stycken. Dom kommer få sig en och annan omgång i tvätten men sen kan man juh slänga dom! Med tanke på hur fet mjölken är tror jag inte att dom håller sig så speciellt fräscha i längden i alla fall.

  Kraam

 • knytet skrev 20 november, 2010 01:19

  Oj, svårt men bra ämne! Har inte tänkt på det än, men bra tips från ovan…

  Tack för boktipsen! Det får nog bli de två böckerna. Jag kollade upp dem och de har ju fått bra kritik!

  Hoppas att din förlossning kommer igång på riktigt snart och att allt går bra! Hoppas du skriver en förlossningsberättelse sen ;)

  Lycka Till!

Kommentera


× 5 = tjugo fem