Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När bebisar blir större….

….Så går faktiskt allt mycket smidigare. Lille William har ju nu börjat ta nappen när han är trött, somnar i vagnen och dessutom kan han sova några timmar i vagnen. Så just nu ligger han ute på terassen och sover. Det får jag lov att säga att det är en stor befrielse att kunna fixa och dona här hemma lite när han sover. Har ju känt mig så jätte låst förut.

Anna kommer om en stund så jag tänkte bjuda på lite fika, är lite spännande att träffa en helt ny person så här på tu man hand. Hon verkar vara en jätte söt tjej så inte för det ;). Hon har med sig sin lilla Denver tror han är lite större än William  men har inte hundra koll på hur mycket. Det ska bli mysigt, kanske så det blir en promenad i det varma vädret.

Det går så himla fort nu med all grönska ute, det är ju super varmt. Man ser ju nästan när blommorna och träden slår ut ;) Kanske inte men det känns faktiskt så…. Är ju hur skönt som helst, men man hoppas ju bara på att det inte vänder sedan och så blir det en skit sommar istället. Har ju hellre lite kallare nu och varmt i sommar….Håller ni inte med??

Nu ska jag återgå till att få det någorlunda städat här hemma innan Anna kommer.

Later Aligators!!

IMG_3301En kommentar på inlägget “När bebisar blir större….”

  • Josefin -Happy Days- *Vi bygger hus* skrev 26 april, 2011 10:04

    Visst är det skönt när man kan få en stund över att pyssla med alla måsten och även tid åt sig själv. Just nu har jag sista inskolningsveckan på dagis med lillan o får egen tid till hemmet, så nu ska jag försöka att ta mig i kragen o tvätta fönster om jag bara orkar. :-)

    Önskar en ny fin vecka, kramar!

Kommentera


5 + = tio