Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När lugnet lagt sig

Nu försöker vi landa här hemma, man kan säga att tiden har gått i ett sedan i fredags kväll. Först så fixade vi och donade för att vi skulle ha min syster med familj här i helgen. När också vattnet gick halv elva där på kvällen så har vi liksom inte riktigt fattat vad som hänt en tror jag. Men vilken tur att dom var här och kunde ta hand om alla barnen och det som behövdes roddas med, var ju helt ovärdeligt och tack för all hjälp!!!

Så när man kommer hem till huset fullt efter alldeles för lite sömn så känner man sig ju inte sådär supersocial, men jag försökte verkligen göra mitt bästa igår och idag. Så när alla nu lämnade oss på eftermiddagen var det som att gå in i en trötthetsvägg. Sömntimmarna som jag förlorade i fredagsnatten gör sig minst sagt påmind.

Men att vi haft syster yster här har varit en enorm hjälp för alla, de små fick något annat att tänka på då den lilla myran har varit konstant sugen på tutte och inte alls viljat vara med någon annan en mig. För både Juno och William har pockat på uppmärksamhet minst sagt. Tror även att det varit bra för Tindra och Filip så även dom fått den lilla extra uppmärksamhet som det faktiskt blev.

Så nu ligger faktiskt pappa P och vilar med myran, ja vi jobbat fortfarande på ett namn. Jag är med Juno och William och leker och de stora är på sina rum och pysslar med ipads och annat tror jag. Så nu kan man säga att det är lugnt här hemma. Vi sa det att vi skulle försöka ha lite myskväll ikväll trots att det är söndag just för att vi ska få lite mys bara vi innan vardagen drar igång i morgon.

Vill bara tacka er för alla gratulationer här på bloggen och framförallt Instagram. Ni som inte följer mig där får gärna göra det, blir lite mer spontant uppdateringar där. @ajamelander heter jag så det är bara in och följa!

IMG_1686.JPG

IMG_1678.JPG

IMG_1663.JPG

IMG_1664.JPGKommentera


åtta × 3 =