Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Felicia snart 4 mån
 • Hej hej
 • Ni är få…

  Ser att ni blir färre och färre som läser här inne på dagarna, helt förståligt kan jag säga! Man ska inte sitta inne och läsa bloggar när det är sommar, det gör inte jag heller. Men jag undrar mest om det är något mer specifikt ni vill läsa? Jag känner att bristen på fantasi falnar i takt med ju mindre jag gör på dagarna. Det är två månader kvar till bebis är beräknad och jag sa inte anstränga mig i onödan så jag håller mig ganska lugn och stilla dessa dagar jag har möjlighet till det.

  Jag försöker fylla på barnens garderober så dom har lite mer sommarkläder, då det är riktigt hett ute när jag kan så slappa lösa plagg är ju sköna. Jag försöker sola mig själv så jag slipper bränna mig när vi är utomlands, samma sak med barnen… Smörjer och grundar deras bränna ordentligt, till och med Juno som är blek i sitt pigment börjar få en gyllenbrun ton i sin hy vilket känns bra då alla eksem är som bortblåsta!

  Så berätta är det mer gravidstatus ni vill ha? Inredning, barnprylar U name it!

  IMG_2122  Kommentera


  sju + 9 =