Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nöjdast är nog jag!

Idag är det trötta ögon ifrån min sida, jag var hemma vid två inatt och är fortfarande inte helt vaken känns det som… Hua denna morsan är inte vad att dra på stan det är ju uppenbart det… Men trevligt det hade vi, god mat och härligt sällskap, annat kan det inte bli!

Tanken var att ta en fördrink innan maten, men bron ifrån Ekerö hade fastnat i öppet läge under två timmar så busstrafiken var rejält försenad men efter en och en halv timmas väntande så var jag äntligen framme på Bromma Plan. Så det slutade med att vi gick direkt till restaurangen som blev Nosh and Chow inne i stan. God mat och trevlig miljö så dit får man gå igen. Fanns mycket på menyn jag skulle vilja testa. Vi satt där i några timmar för att sedan gå upp på deras trakterass där tog vi varsin drink och sedan var vi nöjda med det stället. Vi var inte sugna på hög musik och trängsel så det slutade med att vi gick till Grand Hotel och satt där resterande av tiden. Så upptäckte vi efter ett tag att klockan var kvart över ett och då drog vi hemåt.

20130630-085939.jpg

20130630-085945.jpg

20130630-085951.jpgKommentera


3 × sju =