Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu stänger vi julen på riktigt

God kväll!

Nu stänger vi julen här hemma, advetsstjärnorna åker ner i morgon och det är det sista som är kvar här hemma. Drar mig för att plocka ned dom pga det mysiga ljus dom ger här inne, letar förbrilt efter något att ersätta dom med men det är inte helt enkelt kan jag säga.

Eftersom inte Juno var på inskolning idag tog vi en vända till Bromma Blocks och inhandlade de sista sakerna för hennes start, gummistövlar, vintermössa så nu är hon till hundra procent redo för att hänga med sin polare. Hoppas det går bra de kommande dagarna, hon hade feber nu när hon gick och lade sig trotts med Alvedon i systemet så håller tummarna för att hon sover bort skiten hon har i kroppen. Annars blir det ytterligare en dag hemma för att kurera sig lite, tror det kan vara en bra sak ifs så får vi helt börja om på onsdag istället. Tror inte det kommer blir så mycket mer problem en tidigare så hoppas att det ska gå och lämna henne nästa vecka.

Nu ska jag se klart handbollsmatchen, vilken skön känsla att Sverige vinner mot Montnegro, det hör inte till vanligheterna! Bjuder på de sista julbilderna jag har i min dator, Juno hittade Sebbens tomte som hon stod och hade en diskussion med ett tag.

 

_MG_4321 _MG_4325 _MG_4338Kommentera


tre − = 0