Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nya leksaker

Så nu har jag investerat i ett stativ och en fjärrutlösare till kameran, det var inte igår jag gick och köpte något till mig själv för att jag vill ha det, kändes ganska skönt att investera i sitt egna intresse :). Får nog bli en och annan pryl till då jag faktiskt kan ta det här med fotografering till en annan nivå, jag är så förundrad att jag inte köpt det tidigare… Så nu laddar kameran och sedan är det fotografering som gäller, och har ni tur kanske jag får mer smak och tar någon bild på mig själv för det är ju sådant man kan göra med stativ och fjärrutlösare.

Var även förbi apoteket och plockade ut Williams mediciner, ska bli intressant om det hjälper eller om det är som jag tror. Men det håller oss lite lugna i varje fall om andningen skulle strula igen… Glömde dock en viktig sak som skulle inhandlas, lusmedel. Pappa P ringde och bad mig köpa det men ändå glömde jag… Så vi får åka dit innan vi hämtar William på dagis sedan.

 

20130916-124519.jpgKommentera


+ sex = 12