Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nyss frukost?

Känns som om det var nyss man klev upp, snacka om att tiden springer iväg på dagarna. Det är ju snart dags att fixa lunch här hemma… Nu har jag kopplat in Wiit nere i källaren så det lär vara en glad Filip som kommer hem om en stund. Han har längtat efter att spela sitt nya spel jätte länge, dessutom fick vi en till gubbe att lägga till i spelandet av dom som hade Skylanders eventet. Det vet dock inte han om än så det kommer bli en glad överraskning!

Ligger och försöker få Juno att somna in ordentligt, hon är hes nämligen så även hon är drabbad av sjukdomshärden vi har här hemma. Vore skönt om hon kunde få en två timmars ihållande sömn då jag vet att det hon behöver det. Hon är slemmig och har dessutom svårt att få luft genom näsan. Stakars liten ger jag bara, hon har fått vara med om mycket dessa få levnadsmånader hon varit med oss.

Nu ska jag smyga ut ifrån sovrummet och ta tag i lunchen för att sedan fixa tvätten, ja ni fattar fullt att göra!

20121103-114219.jpgKommentera


+ nio = 12