Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nytt ifrån Me and I

Missade att vara med helt i matchen gällande nyheterna som släpptes igår ifrån meandi, jag skyller på febern! I varje fall så släpptes det ytterligare lite godbitar ifrån vårens kollektion, jag måste bara ha de blommiga byxorna! Dom är så sjukt snygga och blev förälskad i dom redan på kickoffen, det är sällan jag gillar ett klädesplagg som just detta så hoppas kunna haffa ett par innan dom säkerligen tar slut…

Jag vet att två av mina vänner kommer vara värdinnor för Me and I denna vår,  jag väntar med spänning att få gå till dom och bara njuta av sällskapet av fina vänner och härliga kläder. Så spana in nyheterna på hemsidan och varför inte boka in en träff ni också!

collage-news-SS14_bloggvän

141809Kommentera


tre − 1 =