Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nytt ifrån Me and I

Så äntligen släpptes vårnyheterna för meandi, mycket fint man kan ha användning av till våren tycker jag. Tror barnen kommer älska de påhittiga printsen. Jag har några favoriter men jag skulle nog kunna tänka mig allt, finns alltid plats för meani kläder i min garderob, dom är extremt sköna och man kan både ha dom hemma och skrota i som att man klär upp sig lite grann.

Här kommer några favoriter ifrån barnkollektionen som kommer bli ett MÅSTE i vår, älskar katten kommer Juno älska tror jag. Har dock inte hittat så mycket som kan passa de äldre barnen tyvärr, lite mer kräsna en de mindre kan man säga ;).

VILL NI VÄLJA UT ERA EGNA FAVORITER SÅ KLICKA HÄR

Documents3

Här kommer några favoriter ifrån Dam kollektionen som ni förstår så är det en massa favoritplagg, tycker dom satsat mycket på basplagg och det som saknas i min garderob är just det.

Documents4Kommentera


åtta × 6 =