Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nytt ifrån Skip Hop

Ni som har små barn kanske ska titta hit, och älskar ni dessutom Skip Hops produkter så kommer nu två nya produkter ifrån dom. Det är till mindre barnen som ska börja magträna och varför inte göra det på en mysig ABC Lekmatta eller på en Uggla för den delen. Jag hade en liknande matt Till Juno och hon hade sig själv och sina leksaker på den så jag kan varmt rekommendera att ha en lite roligare matta som lekkompis i den åldern. Skip Hop kan man hitta lite överallt idag, men jag köper de flesta sakerna HÄR och det är alltid tryggt.

ABC Lekmatta – En mjuk och utvecklande lekmatta så stor att det finns plats för en kompis eller två. Barnet kan ha sin första lekträff på denna pedagogiska quiltade lekmatta. Tyget är 100% bomull och har fina tygdetaljer i olika material och textur. Den vadderade fyllningen ger den komfort barnet behöver för att ligga på mege eller bara leka. En löstagbar spegel och taktila och veckade detaljer ger sensorisk stimulans. Lekmattan har dessutom insydda handtag som gör den lätt att vika.

Den rekommenderas ifrån nyfödd
100 % bomullstyg med mjuk vaddering
Påsydda tygdetaljer på många av djuren
Insydda handtag
Passar med ABC Kollektionen
Maskintvätt
Storlek 150 x 100 cm

I serien lanseras också en Treetop Friends Lekmatta Uggla, den är mindre så personligen så skulle jag välja den modellen som är större.


Skip Hop ABC Matta

Det finns flera fördelar med att låta små barn tillbringa tid på magen när de är vakna och under uppsikt. Att vara på mage stimulerar motoriken och styrkan i överkroppen. Barnets bakhuvud slipper också ständig belastning, ensidig belastning kan påverka skallen form.

Rekommendation är att ge barnen mycket lektid på mage för att ge bra förutsänningar för barnets motoriksa utveckling. Skip Hop lanserar nu två lekmattor som är speciellt anpassade för barn som ligger på mage.Kommentera


fem × = 45