Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nytt till moi!

Dessa vårkänslor man får bara solen visar sig och att temperaturen stiger, men det är ju helt klart ett tecken på att vi svenskar har alldeles för lite soltimmar på oss under ett år. Så nu har jag lovat mig själv att denna veckan ska jag köpa mig en ny mascara då min är helt slut, känns lite jobbigt faktiskt. Sedan ett nytt lack till naglarna passar ju aldrig fel, ska testa en pastellig rosa färg som jag faktiskt inte har något av sedan tidigare, upptäckte det när jag gick igenom nagellacken hemma att de flesta jag har är mörka och lite vinterkänsla över. Så nu får det allt bli mer vår och sommar över mig helt enkelt!

YSL-LaLacque YSL-BabyDollKommentera


åtta + 2 =