Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Operations dags…

Då börjar det närma sig, operationsdagen. Fick brev i fredags och det är redan dags den 5 december. Kändes som om jag var på sjukhuset igår och kollade om det skulle bli något eller ej.

Det ändå som känns skrämmande är ju såklart att han ska bli sövd. För det finns ju alltid en risk. Sedan att operationen i sig inte är något märkvärdigt. Det är en titthåls operation, det har jag gjort i knät så det är en blodfri operation. Dessutom går den snabbt.

Men mammahjärtat skriker ju ändå!!

20111121-095657.jpg3 kommentarer på inlägget “Operations dags…”

 • underbaraunge skrev 21 november, 2011 11:19

  Usch va jobbigt jag förstår att ditt mammahjärtablöder. Nu känner jag mej rätt löjlig när mitt mammahjärta blödde igår för Colin skulle ta stick i fingret. Det är ju inget jämfört med en operation! Allt kommer gå bra. Många kramar!

  Sv: videon kommer från unrulymedia jag ska lägga upp samma inlägg som dej de om svampbob. Fast det kanske inte du har gjort via dom? Det enda dom har är standard embed code, det är väl old embed code man använder sig av på min bebis?
  Tack för att du svara supersnällt!

 • underbaraunge skrev 21 november, 2011 13:29

  Jag har provat det men den vill inte :( fattar inte det! Men det var så du gjorde? Jag ska prova igen :)

 • underbaraunge skrev 21 november, 2011 17:33

  Det går inte :( fattar inte varför eftersom du fick ju upp din video.
  Du får gärna ta bort dom är kommentarerna sen om du vill hehe

Kommentera


ett + = 9