Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Prickigt värre!

Hemma fortsätter Sjukstugan, nu här William blivit helt prickig så idag ska vi till farbror doktorn för att kolla upp hans åkommor. Dom bara dök upp igår på eftermiddagen och när det inte var bättre idag utan att dom blivit fler så ringde jag närakuten och ja vi skulle komma in. Man lär sig mycket nya saker i och med barn och dagis, det är en gåva ifrån dagis säger hon lite skämtsamt i telefon till mig. Gåva och gåva vet jag inte men en massa sjukhet får man med so i varje fall ;).

Vi hade som ni vet en trevlig kväll igår trotts sjuk William som var med och lekte länge med dom andra utan gnäll och ledsamheter. Vi skulle åkt på Lekland idag med ett par vänner till oss och deras barn men just pga William fick vi ju ställa in det. Vi vet ju ute vad det är för prickar som han har och är det vad jag tror så smittar dom ganska bra alltså. Så idag blir det till att fortsätta hemma med de pyssel vi inte hann klart igår. Och så iväg till Bromma såklart för lite läkarkoll!

20121104-105959.jpgEn kommentar på inlägget “Prickigt värre!”

 • mymiracle skrev 4 november, 2012 13:02

  Men stackars liten!

  Kan inte våra små kiddos bli friska så vi kan ses och planera bröllop!!!
  Jag tror vi ska gifta oss (kan inte fatta det än!) i Enskede kyrka men vet inte, nu har jag hittat ett ställe som heter Säby Säteri och där verkar finnas gulliga gamla kyrkor så kanske blir en sån… Shit my god, vet inte!!!

  Svinstressad redan he he

  Puss och krya lilla William

Kommentera


× 5 = fyrtio fem