Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

PUK test och tandställning

Idag blir det första dagen på vift med lilla myran, PKU står på schemat. Vilket aldrig känns så kul för det innebär ju att vi ska sticka henne och dom blir ju alltid så himla ledsna. Efter det ska vi med tindra till tandläkaren, dags för första steget emot tandställning. Gummiband tror jag det ska sättas in nu.

Natten har varit toppen, hon åt när vi gick och lade oss vid tolv för att sedan sova till fyra, då fick hon mat igen och somnade om och sover fortfarande här bredvid oss. Ja so far so god, lär ju inte hålla i sig men jag njuter av sovandet medans jag kan!! Hon har börjat kräkas lite efter maten, det hoppas jag på kan försvinna, William var ett kräkbarn och det är lite jobbigt då det blir en del byten av kläder på en dag… Men hon är ju inte så gammal och hon fick ju faktiskt i sig sin första mat igår. Så jag får ha lite tilltro till att det löser sig helt enkelt.

IMG_1701.JPGKommentera


fem + = 6