Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Quinny Longboard stroller

Jag fick ett mail för några dagar sedan om att denna Longboard stroller skulle lanseras nu på mässan i Köln, och äntligen får jag berätta om den.

Det är såklart inte en vagn som kommer passa alla och framförallt kanske inte kommer kunna vara så funktionell i alla länder. Men är man skatare och gillar longboards så borde detta vara något av det häftigaste man kan tänka sig till sitt barn. Jag skulle lätt vilja testköra den och det kanske man får möjligheten till en dag.

Dock kommer den ändats släppas i tusen numrerade exemplar, och man kommer kunna köpa Max 2 stuckna per kund direkt ifrån Quinny fabriken. En bräda kommer ligga på 599 euro, och den kommer endast sändas inom Europa. Detta för att man vill ha nära kontakt med köparna och vill att dessa ska få vara med och utvärdera denna.

Om man vill komma långt fram i kön så ska man registrera sig på Quinny – för nyhetsbrev – project Longboard.

http://www.quinny.com/lab/ sedan trycker man på ”more” och registrerar sin e-mailadress. De registrerade får reda på detta först – sedan gäller det att vara snabb.

IMG_1611.JPG

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODlec8OaonA [/youtube]Kommentera


7 + = tolv