Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Quinny Zapp Xtra 2.0

Vi testkör nu Quinny Zapp Xtra 2.0, vilket verkar var en fantastiskt extra vagn att ha i bilen. Lätt och smidig och både Juno och William kan sitta i den.

Det som är smidigt med den är att man kan vända sittdelen emot sig och framåt, så man kan alltså ha dom lite mindre barnen sittandes i den med om man bara snabbt ska in någonstans och kanske inte orkar släpa med sig sin stora vagn. Det finns även adaptrar så man kan knäppa på Maxi Cosis babyskydd på och det är ju verkligen guld värt om man bara ska in i mataffären lite snabbt.

Kommer utvärdera den lite mer efter det att bebis behagar komma ut, då har jag även Brio Go NeXT vagnen att prata lite mer om. Tänk så mycket vagnar det blev helt plötsligt.

Vi diggade Quinny Zapp Xtra 2.0 än så länge, och jag tror det kommer vara en vagn vi har med oss på resor och annat just för att den är så smidig att köra och liten hopfälld.

IMG_1552.JPG

IMG_1551.JPGKommentera


sex − 5 =