Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Ruggit värre!

  Jag sitter här inne och fryser, det var ganska längesedan jag frös kan jag säga. Det var i vintras strax innan William kom till världen. Vi hade då problem med golvvärmen och det blev lixom inte riktigt varmt. Den kan jag dock inte skylla på nu… Jag är nog trött i kombination med att det är lite svalare här nu?!

  Jag pratade lite med Sanne igår angående mens och så, eller snarare när man har ägglossning. Hon berätta att det är från den sjunde dagen då första mensen kommit och sedan fyra dagar framåt som man har störst chans. Tänk att det ska vara en sådan liten period man kan bli med barn, ändå är det så många barn som föds in till denna värld av misstag. Man kan ju nästa säga att man har sjuk otur att man blir med barn om man har one night stands… Eftersom William inte var så planerad så vet ju inte jag om jag har svårt eller lätt för att bli med barn, men vissa tjejer verkar ju kunna bli det genom killen kollar på dom. För det verkar ju också vara en parameter som man måste ha i beräkningen (inte vi nu då) att man kan inte få barn tillsammans med alla av det andra könet. Tänk att det ska vara så svårt att få barn!

  Nog om detta, det var bara en parantes. Jag tror det kommer ta en liten stund denna gång då jag vet inte hur mycket kroppen har kommit igång än. Men spännande är det!!

  frysaNu ska jag dricka te så min värme kroppen kommer tillbaka, hatar verkligen känslan av att frysa! Jag läste på lite om det här med barn och varför dom sover olika bra. För det första så ska man lära dom sova i sin säng utan att vakna tusen gånger så ska man göra det vid sexmånader ålder… Där blev det ju fel, sedan så kan det vara en känslig period nu så man bör vänta med att försöka igen till efter tio månader. Då barnen har mycket seperationsångest fram till den månaden… Kul! Nej, jag ska ändå börja träna. Man kan göra dom mer självständiga vid nattning genom att vara i rummet och inte som jag gör låter William hålla min hand. För när han vaknar sedan och inte känner mig så kan han i stortsätt inte somna om själv just prg av det. Så nu får vi börja småskaligt, det finns ju en massa metoder man kan tillämpa men jag anser inte att man låter sitt barn skrika i fem minuter själv i ett rum… så jag väljer en av dom mjukare metoderna, det kan ta något längre tid men det får det vara värt.  En kommentar på inlägget “Ruggit värre!”

  • inez skrev 14 september, 2011 15:40

   Ja visst är det svårt med sömnen…jag skulle heller aldrig kunna ta till den där 5-minuters metoden, barnets skrik är ju ändå en signal som vi föräldrar ska svara på för att barnen ska få en trygg anknytning till oss, det anser jag i alla fall.

  Kommentera


  sju × = 35