Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Rutiner som ruckas på…

Hej på er!

Haft ett spännande möte med Lekmer.se nu på förmiddagen och ni kommer såklart snar få ta del av det också. Mötet var i en timma och shit vad en timma springer iväg, vi skulle säkert kunnat prata ett bra tag till utan problem. Men jag hade dagishämtning och jag blev ändå nästan en halvtimma sen… Det var ingen fara med den saken som tur var och med onsdag ska vi försöka med att hon sover där, så hoppas att jag snart kan börja jobba mer effektivt. Junos sovrutiner ruckas på så mycket när det blir såhär, hon vägrar nämligen att somna när hon kommer hem…

Åter till de spännande sakerna, jag vet att ni är en hel del som tittar in här men tänkte att jag ställer frågan, är det något ni tycker jag ska blogga mer om? Känns som om ni var mer sugna på att kommentera förr i tiden och att ni numer kanske bara tittar in här för att ni alltid gör det. Vill såklart att ni ska få ut något av att ni faktiskt väljer att läsa mina rader. Så shoot!

Så berätta gärna vilka ni är och om det är något mer specifikt ämne ni gillar att jag bloggar mer om.

4-bildsserie 2013-03-01 kl. 10.00 #5Kommentera


fyra + 1 =