Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Såhär äter vi

Jag och pappa P håller på med en diet just nu, framför allt ska pappa P gå ned i vikt medans jag ska bli mer fast i huden. Men det innebär också en del förändring i min kost då jag vill få bor den där lilla putmagen som fortfarande stör mig i navel höjd. Vi har tagit bort kolhydrater helt och detta ska vi hålla på med i 17 dagar sedan går vi in i en annan 17 dagars period och då kan man börja lägga till just lite kolhydrater. Sedan är det en tredje fas och det är att stabilisera sig i kosten så man inte går upp alla kilon igen bara för att man börjar äta ”vanligt” igen, eller vad man ska kalla det.

Detta är på det sätt vi har valt att prova detta med någon form av ”diet” och än så länge går det bra, vi är inne på femte dagen idag och visst kan man känna ett visst sug efter massa sötsaker. Jag tror pappa P har ett större sug än jag, han drömmer till och med om mat. Vi ska dessutom unna oss något godare just på Alla ♥ dag, för annars blir det bara att man sjuter upp allt när man ska börja. Det finns alltid en ursäkt till att vänta ytterligare en vecka.

Såhär ser kan en dag ut för oss just nu:

Frukost:
2 ägg
1 och en halv frukt av något slag
1 kopp grönt te

Mallanmål:
1 portion med smoothie
(bestående av, 2dl yoghurt, halv banan och hallon)

Lunch:
Sallad med en massa blandade grönsaker. Kyckling eller fisk ska man äta till.
1 kopp grönt te

Mellanmål:
1 valfri frukt

Middag:
Rikligt med kyckling eller fisk
Sallad med grönsaker, gärna med sparris eller tex morötter i
1 kopp grönt te

20130208-090406.jpgKommentera


7 − = två