Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Söndag på terrassen
 • Lugna ned dig!
 • Vincent 3 år
 • V 15+3
 • Du har gett dig på fel person!!!
 • Servetterna har anlänt!

  Nu har det jag beställde från Calligraphen kommit och jag är helt galet nöjd! Fick nästan en tår i ögat när jag såg servetterna. De blev så mycket bättre än vad jag vågat föreställa mig! Det gick fort och de ringde och dubbelkollade min beställning då jag ville ha Williams alla namn på servetterna. Det kommer nog bli super, nu sitter jag och kollar på cupcakes recept i Leilas bok. Kristoffer vill göra det och nu har jag hittat vilka vi ska ta! Kommer dock bli ett ”sött” efterrättsbord kan jag lova…

  IMG_3874

  IMG_3875  2 kommentarer på inlägget “Servetterna har anlänt!”

  • Anna skrev 17 maj, 2011 18:57

   Gud så snyggt!

  • Elin skrev 17 maj, 2011 22:26

   Jättefina!!! Jag kikade på dem till alvas dop också men det blev aldrig så att jag beställde några tyvärr, men det kommer att bli superfint! Tråkigt med inbjudningskortet i inlägget ovan, typiskt att ett brev går sönder då det innehåller nåt sånt fint, de kunde väl ha rivit sönder nån ellosreklam eller nåt istället ..

  Kommentera


  7 − = noll