Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Smärta!! =) Wiii

God morgon i vinterstugorna!

Det är inte ofta man tycker det är skönt med lite smärta, men äntligen säger jag bara!! Natten har varit lång på det sättet för det har varit ganska regelbundna värkar i mellan åt, så har dom avtagit och kommit tillbaka regelbundet. Men den sista timman jag fick sova har jag inte känt nämvärt mycket, lika med nu är det ganska lugnt igen. Läste på lite om första fasen, latentfasen tror jag dom kallar den och den kan vara en utdragen process upp till 20 timmar. Men håll tummarna för att det är den vi är och nosar på =).

Min tanke var att åka in till stan idag och handla julklappar, och jag tror att jag fortfarande ska försöka göra det. Det lär ju inte vara kul att gå i affärer med en liten i vagnen. Så tror att det är planen! Det är lika bra att sysselsätta sig även fast det kanske kommer göra ont. För inatt så var det inte kul, men det blir ju inte bättre att vara vaken så jag försökte hela tiden somna om.

Nu är det frukost här och sen tar vi tag i dagen tycker jag!

Kram2 kommentarer på inlägget “Smärta!! =) Wiii”

  • Mallan skrev 30 november, 2010 09:07

    Hoppas det är dags för er ;)

  • Sara Call skrev 30 november, 2010 10:24

    Härlig inställning till smärta tycker jag :-) Det verkar ju vara på gång nu, önskar lycka till en än gång, du kommer fixa det här gallant, du har ju en bra och lugn coach vid din sida så du är safe där ;-)
    Kramar från Götet!

Kommentera


7 + åtta =