Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Solsken i sinnet!

Det är ju faktiskt helt makalöst att man kan gå ute och bara ha en tröja på sig!

Vi har nu varit på föräldrar grupp och på BVC, på FG så pratades det kommunikation och hur man ska lära barnen de här 80000 orden man ska kunna tills man börjar gymnasiet. Dom lägger mycket vikt vid att läsa för dom små, alltså redan att man ska börja nu. Dessutom ska man prata med dom hela tiden och förklara vad man gör osv. Det gör vi ju redan nu pratar med William men vi har inte kommit igång med att läsa böcker och så. Men ska försöka få in det i nattrutinen tänkte jag. Det handlar ju lixom om fem minuter sedan är ju inte han intresserad längre…..Men om man får in det som rutin redan nu så kommer det ju fortsätta sedan tänkte jag.

Hos sköterskan Lisa gick allt bra, han växer enligt sin kurva så det känns bra. Huvudmåttet som har varit lite släpande har återhämtat sig nu och ligger på en bra linje. Så det är skönt. Han väger nu hela 6140 gram och är 63,6 cm lång. Så han skjuter inte iväg i längd längre som han gjorde tidigare. Utan nu är det i lugn takt och i en bra linje. Så han kanske inte blir en giraff ändå ;)…..Inte för jag någonsin trott det men han får ju gärna växa ifrån sin mamma om man säger så…..

Nu blir det lite kvällsmat här och sedan en promenad. Lilleman sover, vilket inte känns jätte bra då han ska sova om några timmar men har ju inte hjärta att väcka honom. Han var ju så duktig på FG, pratade och skrattade och höll låda med dom andra barnen.

Hörs lite senare alla vänner!!

IMG_3082Kommentera


5 × = tjugo fem