Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Hej världen!
 • Sommardrink för Sommarens kalas!

  Har en galen träningsvärk efter gårdagen stenläggande, inget fel i det absolut för det känns verkligen som om jag jobbat super mycket med kroppen och det är ju förbaskat skönt! VI är i stort sätt klara men behöver ett litet lass med grus extra för att få upp nivån korrekt vid ett ställe så det är pappa P och fixar nu för att sedan lägga det sista. Jag sa det till Kurt igår att det kändes overkligt att allt börjar bli så klart, han bara skratta och svarade att förr eller senare hade det ju blivit så här klart… ;)

   

  IMG_7656

  Jag gjorde en super god jordgubbsdrink igår för er som är intresserade, den var lite jobbig att göra men den var helt klart värd mödan kan jag säga!

  Caribbean Massacre

  För ett glas:

  5cl Rom

  5st jordgubbar (fler efter smak och tycker)

  2st limefrukter

  4cl sockerlag

  Tillagning

  1. Gör sockerlagen först: Häll i lika delar socker och vatten i en kastrull och koka upp tills blandningen är klar. Låt svalna.
  Tips: Se till att koka en rejäl mängd när du ändå är igång. Tappa upp på en ren flaska så håller sig lagen flera veckor i kylskåpet.
  2. Tvätta en av limefrukterna noga och torka. Riv av skalet.
  3. Mixa jordgubbarna med stavmixer tillsammans med limeskalet, saften från båda limefrukterna och sockerlagen.
  4. Blanda i romen.
  5. Fyll ett glas med krossad is och häll på drinken. Garnera med jordgubbar och lime.
  IMG_7658
  IMG_7666  Kommentera


  åtta − 5 =