Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stök bök och åter stök!

Det ser ut som villa uppochner här hemma kan jag säga. Jag håller på att rensa ut över allt och då skapar man inte ordning från början kan jag säga utan snarare kaos… Så nu är alla Tindra och Filips gamla kläder rensade i olika högar slänga, ge bort och ev sälja på loppis. Så det blev lite mer plats i tvättstugan för annat att stoppa på hyllorna en massa kläder. Min tanke är att det är lika bra att hålla sig sysselsatt istället för att få och känna efter.

20120808-131411.jpg

Jag har även lagt ihop kläderna som tvättades igår för BB väskan så nu är det bara att lägga ner det i väskan som ska med. Jag håller även på att fixa med spjälsängen så det är fixad och klar. Så det händer inte så mycket spännande här mer än fix inför bebis och den allmänna ordningen i huset. Missade att lägga upp Magbild igår och i förgår så den kommer idag :).

20120808-131906.jpgKommentera


− tre = 0